Price: RM100.00
Product QR Code
Product Code: Love slim
Availability: In Stock
Qty:

Jamu Kurus Fat Loss

FAT LOSS DMS360

---------------------

✔️100% berasaskan jamu dan bebas kimia

✔️1 botol turun 2-10kg

✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa

✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.

✔️Tanpa perlu berlapar..

✔️Tidak perlu diet

✔️Tanpa bersenam terlalu banyak..

✔️Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..

✔️Tanpa rasa lesu, penat dan letih..

✔️Sesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.

✔️Khas Utk lelaki Dan Wanita

 

BAGAIMANA FAT LOSS MEMBANTU ANDA?

------------------------------

❤️Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh

❤️Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang

❤️Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau

❤️Mengurangkan Selera Makan

❤️Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)

❤️Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan

❤️Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.

❤️Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).

❤️Menurunkan Berat Badan.

❤️Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.

❤️Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.

❤️Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.

❤️Membuang angin dalam badan

 

KANDUNGAN FAT LOSS
---------------------------
1. GUARANA - Sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak. sbb tu korang cepat kenyang

2. MUSTARD - Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.**certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??**

3. RHEI RADIX - Dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang

4. ROYAL JELLY - Pembentukan semula kolagen kulit sbb tu bila da kurus,xbanyak menggeleber, kulit pun tegang sikit gituuuu

5. AMYLUM - Menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh

6. CURCUMA RHIZOMA - Temulawak, sebagai anti kolestrol dan anti radang

7. GARCIFIA CAMBOGIA - Asam keping, mengelakkan lemak dari berkumpul

8. RADIX ANGELICEGE - Rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut

9. ZINGBERIS RHOZOMA - Halia, kompem korang tau terkenal utk membuang angin

10. RHIZOMA ATRACTILODIS - herba cina utk mengawal selera makan

*CARA PENGGUNAAN*
-----------------------
- 1 kapsul sehari (KESAN PANTAS BOLEH CUBA 2 KAPSUL SEHARI)
- 30 minit sebelum sarapan
- disarankan banyak mengambil air kosong, buah-buahan & sayur-sayuran

Write a review/testimonial

Note: HTML is not translated!
Bad Good